Beer Fest כפר הנוקדים

פסטיבל בירה צבעוני ושמח בכפר הנוקדים. מופעים, סדנאות ומבחר ברזי בירות קראפט מכל העולם!

13-14 באוקטובר 2023 – פסטיבל בירה

אז מה יהיה לנו?

כמיטב המסורת השנתית (שנה 3 ברציפות עם פסטיבל בירה באוקטובר)
החלטנו שוב לפנק אתכם בפסטיבל בירות קראפט מכל העולם!
עם קונספט חדש למגוון הבירות הקיים!
מלא באווירה טובה וטעמים חדשים לפתיחת עונת הסתיו והטיולים המדבריים!

מוזיקה טובה | תחפושות | דוכני שוק אוכל רחוב | מתחם מים מפנק | סדנאות בירה | להקות ומופעים חיים על הבמה | מסיבת ריקודים | זולות ופינות רביצה | שולחנות אבירים גדולים |
ומבחר ברזי בירה קראפט!

שימו לב:
מחיר הלינה באתר כולל את הכרטיס לאירוע .
המחיר כולל את המופעים, הסדנאות, ההרצאות ומתחם המים.
המחיר לא כולל שתייה והבירה במקום נמכרת במחירים נוחים.

ניתן להזמין כרטיס לאירוע בלבד ללא לינה

מה עוד בתכנון?

לו"ז הסדנאות והפעילויות יפורסם בהמשך

שוק אוכל טעים * מתחם נוקדים ומתרעננים – אזור מים עם משחקי כדור, שכשוכית, מפל מים ועוד! יהיה פתוח גם בערב! *
* פעילות עם גמלים * סדנאות בירה עם מומחים מעולם הבירה הישראלי  * לאורך האירוע יופיעו אומנים על הבמה וביניהם מוזיקה לאווירה *
נשב וננוח בפינות הזולה * "שופינג" במתחם דוכנים, מרצ'נדייז ועוד * נרקוד במסיבת דיג'יי * ונשתה המון בירה טובה!

מופע הרכב שוקיז

מופע הרכב שוקיז - SHOOKIZ

הרכב דואו מוזיקלי זמרת ומפיק, שני ג׳וליי (כץ) ואיתי זנגי, יוצרים מוזיקה מקורית באנגלית, בניחוחות סול וגרוב של פעם והיום. הקצב נע בין בלדות לגרוב בנגינה מתפתחת שמאפשרת תעופה ואלתור, והטקסטים בנטייה מחאתית דרך מטפורות לטבע ולחי. שוקיז כבר הופיעו בכפר בעבר בפסטיבל אחר והאווירה שהם משרים היא מדהימה! אתם עוד תשמעו עליהם!

יוגב חרובי - מופע של איש אחד - YOGEV HARUVI

יוגב חרובי, מבין אמני הדידג'רידו המובילים בעולם, הידוע בכינויו "מסיבה של איש אחד", התפרסם בזכות פרוייקט drums & didge המשלב נגינה בתופים ודידג' בו זמנית, פרוייקט שהביא את החיבור עם הקהל לחוויה חוצת גבולת ומעוררת השראה במאות פסטיבלי טראנס גדולים בארץ ובעולם. גם יוגב כבר הופיע אצלנו בפסטיבל אחר ואנחנו סומכים עליו שירים את המסיבה למחוזות אחרים!

שימו לב:
מחיר הלינה באתר כולל את הכרטיס לאירוע .
המחיר כולל את המופעים, הסדנאות, ההרצאות ומתחם המים.
המחיר לא כולל  שתייה והבירה במקום נמכרת במחירים נוחים.

ניתן להזמין כרטיס לאירוע בלבד ללא לינה

אילו בירות שותים?

מגוון הבירות והמבשלות המשתתפות באירוע

בירות לאגר וחיטה מהמותגים המוכרים:

בירה רומא:
מותג איטלקי חדש בארץ עם בירה שנוצרה במטרה ללוות את האוכל האיטלקי. בירת פיזלנר 4.7%.
בלומון:
בירת הקראפט הנמכרת ביותר בארה"ב!
בעלת שיעור הצמיחה המהיר ביותר ובעשירייה הפותחת מכלל מותגי הבירה המקומיים בשוק האמריקאי. בלו מון בושלה לראשונה בשנת 1995 במבשלה קטנה הצמודה לאצטדיון הבייסבול של קבוצת הדנבר רוקי'ס שבקולוראדו. הבירה זרמה בקרב חוג האוהדים של הקבוצה ואת שמה קיבלה לאחר שנאמר עליה:
"You know, a beer that tastes this good comes only once in a blue moon" (ירח כחול הוא ביטוי למאורע נדיר). בלו מון נוצרה בהשראת סגנון החיטה הבלגי, אך עם 2 שינויים ההופכים אותה לחביבת הקהל: לצד החיטה, השעורה וזרעי הכוסברה, התווספה שבולת שועל ליצירת גוף קרמי, וזן תפוז הקירסאו המריר הוחלף בזן הוולנסיה במטרה ליהנות מארומת תפוז עדינה. את אלה מקשט בהגשה פלח תפוז אשר נועד להדגיש את ארומת ההדרים.

בירות ישראליות:

בירה נגב:
מחלוצות מבשלות הבוטיק בישראל. המבשלה החלה את דרכה כמבשלה ביתית מהראשונות בארץ. כבר בהיותה מבשלה צעירה זכו הבירות המיוחדות של המבשלה להכרה ולהערכה בכל הארץ, ואף לזכייה במספר רב של פרסים.
כיאה למבשלת בוטיק, ייצור הבירה נעשה בעבודת יד מהרכיבים האיכותיים והטריים ביותר, תוך כדי הקפדה על כל הפרטים הקטנים של כל שלבי הייצור. המבשלה זכתה פעמיים בתואר המבשלה הטובה ביותר בישראל על-ידי האתר הבינלאומי הנחשב Ratebeer.
מלכה:
הסיפור של מבשלת מלכה החל בשנת 2006, מתוך אהבה לטבע ורצון לקדם את תרבות הבירה בארץ. אסף לביא, שהיה בעליהם של שני פאבים בתל-אביב, עזב את העיר הגדולה ליישוב האקולוגי כליל, והחל לבשל בירה בכמויות קטנות.
בשנת 2008 התמקמה המבשלה בקיבוץ יחיעם, למרגלות מבצר, בתוך נוף גלילי מול הים. מאז ועד היום, מתמחה המבשלה בייצור בירות מסוג אייל בשיטה המסורתית ובכמויות קטנות. תהליך הייצור מתחיל בשימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר, ממשיך בבקרת איכות קפדנית, וחוסר התפשרות על רמת הבירה הסופית. בסוף שנת 2017 עברה המבשלה מיקום אך חצר הבירה אשר נמצאת ביחיעם עדין פתוחה לקהל בסופי שבוע.
המשך הביקוש ההולך וגדל זירז את מעבר המבשלה למעונה החדש באזור התעשייה של תפן, כאשר יכולות הייצור גדלו על מנת שיוכלו לענות על הביקוש. המבשלה החדשה מתקדמת ביותר מבחינה טכנולוגית וניתן לבקר בה כדי לראות את תהליך הייצור וכמובן לשבת על כוס בירה ואוכל טוב.
בירה הרצל:
הוקמה בשנת 2013 באזור התעשייה תלפיות בירושלים בין מוסכים ונגריות.
בירה הרצל מביאה דיבור חדש לתעשיית הקראפט הישראלית.
לא מתחנף, חצוף ושובר מוסכמות.
בטח לא ילד טוב ירושלים.
הבירות של הרצל מתאפיינות לא רק בטעמים ייחודיים ומעניינים אלא גם במיתוג ושפה חדשניים. בהרצל מייצרים מגוון של ארבע בירות קבועות ועוד בירות עונתיות

בירות מהמותג סאליוונס:

מותג אירי קלאסי ותיק והיסטורי שהשפיע על עולם המבשלות האיריות ומבשלות הקראפט העולמיות.
סאליוונס בלאק מארבל סטאוט:
סטאוט אירי קלאסי של מבשלת סאליוונס מהעיר קילקני הידועה במסורת ארוכת שנים של בירה.
כיאה למבשלה אירית אותנטית היא מייצרת סטאוט כהלכתו – יבש וקלוי, עם ארומות של קפה, נגיעה של פירותיות ומרירות נעימה.
סאליוונס פייל אייל:
בירה מסוג פייל אייל בסטייל אמריקאי של מבשלת סאליוונס האירית עם דריי הופינג של כשות מזן אמרילו שנותן לה ארומה פרחונית והדרית מובהקת.

המבשלות המובילות בתחום הקראפט:

BREWDOG ברודוג:
מבשלת הקראפט המדוברת ביותר בעולם!!
ג'יימס ווט ומרטין דיקי היו בני 24 (2007) כשהחליטו שהבירות המצויות בשוק משעממות אותם, והפיתרון היחיד הוא לבשל בעצמם. הם היו 2 וכלב, ומאז:
בישלו עשרות בירות, פתחו קרוב ל 100 ברים ברחבי העולם ומייצאים ליותר מ 60 מדינות (אך ורק בקירור).
הפכו למבשלה הפרטית הגדולה ביותר בסקוטלנד עם מעל 500 עובדים וכלב.
מכרו מניות ל 55,000 חובבי בירה (בפועל הם מעין חברי מועדון), והקימו מבשלה חדשנית וידידותית לסביבה.
מיקלר דזרט הייז:
קבלו בירה שהיא חגיגה אמיתית:
שיתוף פעולה ראשון בין מיקלר (MIKKELLER) מדנמרק ובירה נגב מישראל!
בירה שיוצרה לכבוד חגיגות 100 שנה לחברת הכרם (בעלי המותג נגב והיבואנית של מיקלר לארץ) שהיא גם בירת הקראפט הישראלית הראשונה אי פעם בפחית.
הבירה היא בסגנון ניו אינגלנד פייל אייל – מעוננת, ג'וסית ופירותית במיוחד, עם שיבולת שועל במתכון וזני כשות מודרנים ופירותיים.

מותגים בלגיים גדולים:

CHOUFFE שוף:
מבשלת אשוף שוכנת ביער ירוק ושופע בלב הארדנים בבלגיה. המבשלה נהנת ממוניטין מעורר קנאה מאז 1982 בזכות הבירות המצוינות שלה, בחירת מרכיבים יוצאת מן הכלל ומומחיות הברו-מאסטרים שלה. תנו לבירות של מבשלת אשוף לקחת אתכם לארץ הקסם והאגדות ושחררו את הגמד הפנימי שלכם.
המבשלה מציעה מגוון בירות באחוז אלכוהול גבוה.
ליפמנס:
הבירות של ליפמנס מיוצרות באהבה ומלאות במסורת העשירה של תרבות הבירה הבלגית עוד משנת 1679. מבשלת ליפמנס מתמחה ביצירה של בירות שייחודן הוא ערבוב (בלנד) של בירות בשלבי יישון שונים כולל תסיסה נוספת בבקבוק על מנת ליצור בירות מורכבות ומעניינות – והיא נחשבת לאחת המבשלות הטובות ביותר בעולם המשתמשות בטכניקה זו. ליפמנס הוא מילת מפתח למקוריות, אלגנטיות ואיכות בלתי מתפשרת.

סיידר תפוחים ואגסים | עמדה ללא גלוטן:

ווסטונס (סיידר תפוחים):
בכפר הקטן ליטל מארקל במערב אנגליה, לצד מטעי תפוחים עתיקי יומין, מייצרת לה משפחת ווסטון סיידר מאז 1880.
כיום מייצרת המשפחה מגוון סיידרים בטעמים וסגנונות מיוחדים – סיידרים צלולים או מעורפלים, מתוקים או יבשים,  אורגניים ואפילו סיידר וינטג'.  ייצור הסיידר משלב טכנולוגיות חדישות ומבוקרות תוך שימור השיטות המסורתיות, כך צוברת לה המשפחה קהל נלהב שמעריך את הסיידר, את המגוון ואת האיכות חסרת הפשרות. מגוון הסיידרים של ווסטונס כשר ומתאים לנמנעים מגלוטן.
קופרברג (סיידר אגסים):
מותג סיידר שבדי, ה- 4 בגודלו בעולם וממובילי סגנון הטעמים והסיידרים המתוקים.
בזמן שהבירה והיין מאטים את קצב הגידול שלהם בשנים האחרונות, שוק הסיידר לא עוצר.
התפוח המסורתי מפנה מקום אט אט לפירות אחרים, טעמים נוספים נכנסים לשוק, הצריכה יוניסקסית והמשקה קליל ומרענן. בקופרברג זיהו את כל אלו והבינו שהמים הרכים שלהם יהוו במה מושלמת לסיידרי פירות.
הסיידרים של קופרברג מתאימים לכולם. אין בהם רכיבים המכילים גלוטן (אך עדיין  אין תעודה רשמית לעניין הצליאק), הם צבעוניים ומתקתקים, טעמי הפרי טבעיים ואחוז האלכוהול אינו מאיים כלל. ואם לסכם בכמה מילים- טעים, ים, שמש וחברים.
המבשלה החלה דרכה בשנת 1882 במרכז שבדיה בעיירה ששמה בתרגום פשוט- הר הנחושת. לימים נרכשה ע"י האחים ברונסמן ובשנת 1994 יצאה שוב לדרך, עם תפוחים שבדים. מערב אירופה הצביעה בגרונותיה והאגסים נכנסו, אחריהם התות-ליים והשאר היסטוריה.

שימו לב:
מחיר הלינה באתר כולל את הכרטיס לאירוע .
המחיר כולל את המופעים, הסדנאות, ההרצאות ומתחם המים.
המחיר לא כולל שתייה והבירה במקום נמכרת במחירים נוחים.

ניתן להזמין כרטיס לאירוע בלבד ללא לינה

עוד מידע חשוב

הפעילויות של הפסטיבל כלולות במחירי הלינה בכפר.
מומלץ להזמין ארוחות מראש בחדר האוכל (בחירת חבילה בהזמנה)

איפה ישנים?

ניתן ללון בכל אחת מהאפשרויות המפנקות שלנו לאירוח:
– חדרי אירוח ממוזגים ומפנקים 
– סוכות האירוח המעוצבות 
– הקאמלבוס, אוטובוסים מוסבים לחדרי אירוח ממוזגים 
– אוהלי לינה קבוצתיים גדולים (ניתן למיזוג בשעות הערב)
– מקום לאוהלי קמפינג (שלכם מהבית) והמזרונים עלינו!

למי זה מתאים?

האירוע מותאם למבוגרים.
הפעילויות מגוונות וניתן למצוא פעילות גם לילדים (כן, מותר להגיע עם ילדים).
מבוגרים משלמים תוספת אוטומטית לעלות הלינה עבור פעילויות הפסטיבל וילדים בעלות הלינה בלבד.

מחיר הלינה באתר כולל את הכרטיס לאירוע .
המחיר כולל את המופעים, הסדנאות, ההרצאות ומתחם המים.
המחיר לא כולל שתייה והבירה במקום נמכרת במחירים נוחים.

  • מחיר הלינה כולל את הפעילויות (אינו כולל שתייה)
  • חלק מהפעילויות בכפר בתשלום נוסף (גמלים, דוכני מכירה וכו')
  • להזמנות ניתן ליצור קשר עם המשרד או דרך האתר
  • מספר המקומות מוגבל
whatsapp
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן