לקראת עונת חורף 2018 החלטנו לגוון את התפריט המוגש בארוחות הערב לאירועים ויצרנו את "תפריט חורף 2018 – בכפר הנוקדים" בלווית השף מוטי אלמקייס – לשעבר שף ראשי במלון "דיוויד ים המלח".
היעוץ והשינוי באופן העבודה הניבו תפריט אירועים מכובד וטעים בסגנון שאפשרי רק בכפר. 

בתפריט חורף 2018 תוכלו להינות ממגוון דוכני מזון אקטיביים בהם הכל מתרחש מול הסועדים. בשרים על האש, סלטים כיד המלך, שתייה מסורתית וכמובן קינוחים בסגנון המיוחד שלנו.

צפו בתמונות מהתפריט החדש: